Αλμονδώβαρ

Αλμονδώβαρ

sport85567551907181026_big

Kαρίσσιμι αμίτσι μπουονασέρρα!

Η μπλωνγκόσφαιρα έχει νταββέρο βουήξει για το νουόβο τούτο ιστιωλόγιο di altissimo livello, που είναι εδώ για να προσφέρει σε εσάς τους ανανγκνώστες του το ό,τι καλύτερο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ισπιράτα από την σκενετζατούρα τσινεμάτικα ντι Πιέτρο Αλμονδώβαρ.

Έτσι πληροφορήθηκα κι εγώ σχετικά με το τρέχων αφιέρομα στο calcio για γυναίκες, κι ήρθα σούμπιτο μετά χαράς να ιπποστηρίξω το σημαντικό αυτό άθλημα που δίνει διέσσοδο κι ελπίδα. Απεφθύνω λοιπόν θερμό χαιρετισμό σε όλους σας και στις υπέροχες ραγκατσίνες ουγκαντέζε, μα εύχομαι ονεσταμέντε η σεμνή και ταπεινή αυτή χοιρονομία μου να μείνει μεταξύ μας, κι όχι να γίνει εβρέως γνωστή.

Γιατί όπως όλοι βέβαια γνωρίζετε εγώ κατάγωμαι από φαμίλια νοτιοϊταλιάνικη μόλτο κονζερβατίβα, και είμαι χρόνια τώρα σίμπολο μουσκολόζο ντι μασκολινιτά, ενώ ο ρετζίστα σπανιόλο Αλμονδώβαρ είναι τίπο ντι καράττερε εξτσέντρικο, ντι ινκλινατσιόνε σεσσουάλε μουλτικολοράτα. Κι έτσι αν μάθουν κάτι για την παρουσία μου εδώ ο Πατέρας ή ο καπιτάνο Πάολο, ίσως αρθρόσουν μια πολλή ιχοιρή αντίδραση!

Ρίνο

——–

Culte de la semaine – Womens Soccer, Previous posts:
— The British Ladies’ Football Club (#)
— Girls challenging traditional views on football in Uganda (#)
— Bend It Like Beckham (2002) by Gurinder Chadha (Trailer) (#)

*FireEXIT remercie le rédacteur en chef de Reality-tape pour sa très aimable autorisation. =)

2 comments
  1. Ο Λύκος της Στέππας said:

    Ρίνο: 1. seek 03:50. 2. Eat your heart out.

    MadNihilist: συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή.

    • MadNihilist said:

      Merci Le Loup ! =)

%d bloggers like this: